Handige links voor elke ondernemer

Van Kesteren Administratieve Dienstverlening is een dynamisch administratiekantoor, welke zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel en draagt naar onze mening bij aan een goede en optimale samenwerking. Ons team van enthousiaste medewerkers staat u met raad en daad ter zijde in al uw financiƫle- en fiscale situaties.

Belastingdienst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Direct naar de site

Kamer van Koophandel

Eigen bedrijf starten? Dan is de eerste stap het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. De KvK is er voor ondernemers, en wil ondersteunen om de ondernemers te laten groeien en verder te laten komen. Dit doet de KvK door het aanbieden van informatie, het geven van seminars en individuele adviesgesprekken. Ook biedt de KvK kennnis over elk bedrijf en iedere branche en gebruikt het Handelregister als bron hiervoor.

Direct naar de site

Starters Informatie Centrum

Handige website speciaal voor starters. Hier vindt je informatie over allerlei zaken, verbonden aan het ondernemen. Hoe open je een zakelijke rekening? Hoe maak je een factuur op? Welke rechtsvorm moet ik nemen? Wat voor verzekeringen zijn van toepassing? Dit en veel meer.

Direct naar de site

Contact

Pa Verkuyllaan 18
1171 EE Badhoevedorp
T 020 449 06 94
info@van-kesteren.info

Stel een vraag

Verstuur

Van Kesteren werkt met: