Team zakelijk. Van ZZP tot MKB

Van Kesteren Administratieve Dienstverlening is een dynamisch administratiekantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel en draagt naar onze mening bij aan een goede en optimale samenwerking. Ons team van enthousiaste medewerkers staat u met raad en daad ter zijde bij al uw financiële- en fiscale vragen.

Basisadministratie ZZP

Wilt u als zelfstandig ondernemer gaan werken? Wil u weten wat u dan er administratief allemaal moet doen? Of bent u al begonnen en wilt u uw administratie uitbesteden? Wij kunnen u helpen van A tot Z. Van inschrijving bij de Kamer van Koophandel, Kleine Ondernemersregeling (KOR) tot financiele planning, facturen maken, correspondentie, administratie bijhouden, bedrijfsgroei, jaarrekening, btw- en/of winstaangifte.

Basisadministratie MKB

Bent u inmiddels een gevestigde ondernemer en zoekt u een (ander of nieuw) administratiekantoor?
U bent aan het juiste adres bij van Kesteren Administratieve Dienstverlening en Belastingen. Wij kunnen voor u uw algehele administratie verzorgen, personeelszaken, begeleiden administratieve organisatie en interne controle, tussentijdse rapportages, financieringsvraagstukken, planning van investeringen, btw aangiften, winstaangiften, vpb aangiften en nog veel meer. Indien gewenst is het ook mogelijk om bij u op locatie de administratie te verzorgen.

Bent u imiddels geinteresseerd? Neemt u geheel vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking.

Loonadministratie

Elke werknemer wil op tijd de loonstrook ontvangen. De Belastingdienst eist tijdig een loonbelastingaangifte en de pensioenmelding. Juist daarom is het van belang dat u dit efficiënt doet. Eén keer een goede oplossing is elke maand een goede oplossing. Voor een maandelijks vast bedrag kunnen wij dit voor u doen. Ook kunt u alleen de loonadministratie bij ons onderbrengen.

Abonnementen zakelijk

Bij ons kunt u ook een fiscaal abonnement afsluiten voor uw gehele bedrijfsadministratie en winstaangifte. Vraagt u naar onze voorwaarden.

Tips & tricks voor iedere ondernemer

De juiste planning
Plan je administratie in je werkweek in. Als je elke week je betalingen verricht, je documenten archiveert en je formulieren invult, is de klus minder erg dan dat je op achterstand raakt.

Wees georganiseerd
Beslis of je voor elk soort brief of formulier een aparte ordner wilt gebruiken, of dat je alles per cliënt juist bij elkaar wilt houden. Gebruik in de ordners in elk geval tabbladen.

Papier of digitaal?
Beslis ook of je zoveel mogelijk voor een paperless office gaat, dus zo min
mogelijk print en zoveel mogelijk digitaal doet. Doe niet een beetje van
dit en een beetje van dat. Wees consequent!

Gooi niets weg!
Vergeet vooral niet om de kosten die je maakt, bij te houden en bewaar alle
bonnetjes die er bij horen. De “kosten van verwerving” (van je inkomen)
zijn een aftrekpost in de onderneming. Weet je niet goed wat je mag aftrekken? Van Kesteren staat voor u klaar!

Stel niet uit!
Dit is de grootste instinker… Voor je het weet is de stapel uitgestelde administratie hoger dan je lief is. Houd vast aan dat vaste uurtje per week.

Hulp nodig?
Van Kesteren staat u graag bij met al uw vraagstukken omtrent uw bedrijfs administratie. Of het nu gaat om advies of het aangeven, wij staan u graag bij. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Contact

Pa Verkuyllaan 18
1171 EE Badhoevedorp
T 020 449 06 94
info@van-kesteren.info

Stel een vraag

Verstuur

Van Kesteren werkt met: